![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo proszę o pomoc. Otóż napisałem kod, który wysyła formularz ze wcześniejszej strony (część zmiennych zadeklarowana jest już tam, w htmlu). Niestety, php nie wysyła go na maila i ciągle pojawia się zwrotna informacja, którą podałem w przypadku błędu. Serwer jest wyposażony w php, więc błąd musi być w kodzie. Niestety nie umiem go znaleźć. Bardzo proszę o pomoc, poniżej zamieszczam kod:
Ten post edytował marco_polo 28.09.2010, 20:32:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na serwerze masz ustawiona mozliwosc wysylania maili?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 3 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to zrobił tak:
No i pytanie zasadnicze jak już kolega wyżej wspomniał masz możliwość wysyłania maila? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, także ten kod, który Ty podałeś nie chce ruszyć... Tak, serwer daje mi możliwość używania funkcji mail(), więc nie wiem co jest nie tak...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj sobie phpinfo(); i zobacz czy serwer obsługuje funkcję mail()
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję Wam bardzo... Chyba dostawca zrobił mnie w...
Phpinfo() nic nie wyświetla. Strasznie to dziwne, bo echo i print działają, a i w reklamie serwera było php5... Może to coś z konfiguracją? Tylko czemu phpinfo() nic nie zwraca? Macie jakieś pomysły? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:45 |