![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Uważam, że to 98% jest w stanie to rozwiazac a nie 2% zresztą jak ktoś wspomniał ludzie na codzień mają coś lepszego do roboty niż dumanie nad rozwiazana zagadka. Patrząc na polaków (na amerykanów również) nie jestem tego pewien. Główną reprezentację ujrzysz pod pałacem prezydenckim |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
@wookieb: ci spod pałacu są podobno kierowani czymś, czego nam racjonalnym informatykom brakuje - wiarą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Zresztą nie oglądałem tych przepychanek spod pałacu, szkoda mi było czasu, ale po relacjach znajomych zgaduję, że media standardowo wybrały najlepsze "kąski" do pokazania w TV, więc trochę mi ciężko wypowiadać się na temat ogółu na podstawie jednostek.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Oczywiście, że telewizja wybrała dobre kąski ale gdyby ktoś był normalny to po co by tam stał? Nie dość, że zrobili z siebie pośmiewisko na cały świat to też pokazali, że z chrześcijaństwem nie mają nic wspólnego.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2010 Ostrzeżenie: (20%)
|
Trochę mnie śmieszy stwierdzenie "pośmiewisko na cały świat", kiedy sobie wyobrażam z jakim zainteresowaniem cały świat śledzi te wydarzenia. W codziennej gazecie, na szóstej stronie, działu świat, w artykule nie większym niż paczka fajek.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 10 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
No i w ogóle wszyscy nagle jacyś tacy oczytani i obyci, że wiedzą co tam o nas sądzą i piszą. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chociaż z drugiej strony, jak się popatrzy na tych młokosów po przeciwnej stronie, to może rzeczywiście jest się czego wstydzić - myślę, że bardziej niż grupki babinek. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 18:26 |