![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka,
mam pytanie. Co będzie mi potrzebne i jak stworzyć galerię zdjęć taką jak chcę w tym wątku ? : http://forum.php.pl/index.php?showtopic=159911 Na jakiej zasadzie zbudować taki mini system. Dobrze będzie jak dzisiaj mi się to uda napisać ... ![]() ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim naucz się PHP i MySQL jak zrobisz to odpowiedź na drugie pytanie przyjdzie ci samo :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znam .. jako tako. Wiem jak zrobić prawie wszytko po za albumami i umieszczaniem w nich obrazków ... i z tym mam problem
![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 7 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz wtedy utworzyć 2 tabele, 1 od obrazków i kolejną od albumów
Tabela obrazków id | tytuł obrazka | id_albumu a tabela Albumu jeszcze łatwiejsza id | tytuł albumu no i zapytanie też proste
Nie jestem jednak pewien czy o to Ci chodziło ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co za problem dwie tabele obrazki i albumy do każdego obrazka przypisujesz id albumu w którym ma się znajdować i później to już kwestia wyświetlenia:) Pozdrawiam
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:57 |