![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z ustawieniem diva, który jest na wyższej warstwie:
Wszystko ładnie wygląda dopóki nie zmieni się rozdzielczości, wówczas div popup pozycjonuje się względem okna przeglądarki, a nie względem diva all i wszystko się rozjeżdża. W jaki sposób można to rozwiązać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 555 Pomógł: 84 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DIV #all musi mieć pozycjonowanie żeby to zadziałało - np. position: relative;
Dopiero wtedy #popup i jego absolute zadziała. Ten post edytował Skie 26.09.2010, 13:09:04 -------------------- Wieloprocesowość i wielowątkowość w PHP, poznaj Kraken PHP!
Serwer HTTP i WebSocket w PHP | Promise/A+ Strona Domowa | Elradia MMORPG FireFox: make the web better. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skie nawet nie wiesz jak mi pomogłeś, siedziałem nad tym dzisiaj od rana i nie mogłem tego zrobić, teraz wszystko działa jak powinno.
krispak, dzięki za linka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 02:49 |