![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Mam pewien problem. Otórz wypisuje sobie za pomocą funkcji for z bazy danych liste rekordów. I chciałbym je połączyc w jedną zmienną. wiem, ze normalnie się to robi tak: $suma_zmiennych = $zmienna1 . $zmienna2 . itp; natomiast nie wiem jak zrobic to na petli załóżmy, że petla wygląda tak:
dodam, ze nie chodzi o zmienne liczbowe tylko textowe. z góry dziękuje za nakierowanie. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 3 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi tobie aby do jakiegoś ciągu dodać inny (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
przed równa się daj kropke -> powóduje dodanie na końcu zawartość zmiennej w['rekord'] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wielkie (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif)
Niech wam wynagrodzi i obrodzi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 07:27 |