![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć! Napisałem sobie klasę, gdzie jest tablica $Objects; Jak tworzę klasę (new Modules), to tablica $Objects ma jakieś pozycje.
Problem polega na tym, że jak chce wywołać klasę w następująco:
Tablica staje się pusta, dlaczego? Jak tworze zmienną $Objects poza klasą i doklejam do niej dane to działa normalnie. Problem się pojawia jak zmienną chce utrzymać w klasie. pozdr Ten post edytował Spirit86 24.09.2010, 08:03:12 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Skąd mamy wiedzieć co robi debug::Dump?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
drukuje tabele, to działa, tu problem jest logistyczny
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Metoda Dump nie zwraca żadnej wartości.
|
|
|
![]()
|
|
w construct są wczytywane wszystkie klasy. W każdej z klas (pliki) na końcu wywołuję daną klasę Modules::RegisterObject($links = new Links());
może w tym tkwi problem? Nie wiem jak mając coś zmienną zainicjować obiekt nowej klasy, tj
Wobec czego postawnowiłem dodawać ręcznie w każdym pliku wywołanie klasy. -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:38 |