![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem zrobić tą modyfikacje
http://www.noupe.com/tutorial/drop-down-menu-jquery-css.html ale nie wiem gdzie mam wkleić 3 pkt używam skryptu "phpbb by przemo" wszystko robie w overall_header.tpl no ale nie wiem jak mam wstawić ten kod od skryptu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do overall_header.tpl do nazwa stylu.css
do includes/page_header.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sily leci + ale powiedz mi jeszcze w którym miejscu mam go wkleić tzn pod jakim innym kodem, czy można wkleić go obojętnie w które miejsce?
![]() chodzi o page_header bo reszte wiem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
jak tak wklejam to str przestaje działać i wyskakuje taki błąd.
Parse error: syntax error, unexpected '(', expecting T_VARIABLE or '$' in /home/extragra/public_html/includes/page_header.php on line 355 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 22:20 |