![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam taki problem ponieważ zrobiłem u siebie na forum to: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17...oller/index.htm
i niestety mam problem iż nie wiem jak mam oznaczyć np tekst ( tutaj tekst ) tak aby to akurat ten tekst który dałem w (**) był podpisany pod ta modyfikacje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tego masz gotowe mody na forum. jaki silnik forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Wolsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem phpbb by przemo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tym poście nie zauważyłem czegoś takiego
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Silny, a możesz dać kompletny link do takiej podobjem modyfikacji?. a może mówimy o czymś innym to powiem jeszcze raz:
Potrzebuje takiej modyfikacji aby na str głównej np pod headerem miałbym takie okienko z ostatnimi konkursami, pojedynkami i jakiś ranking i potrzebuje takiego skryptu ponieważ chciałbym aby np w 1 okienku były konkursy i za np przykładowo 10 sec zmieni się na pojedynki i tak w kółko ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:28 |