![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, udało mi się posortować dane z bazy , ale nie umie posortować danych według daty i czasu z warunkiem post plik ten tworzy dane w xml na podstawie danych z bazy
wytłuszczonym tekstem zaznaczyłem kod , który niestety nie współdziała z tym plikiem jak można to poprawić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 8 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz zapytanie do pliku i sprawdź co masz w miejscu $region. Poza tym nie zgadzają się klamerki.
-------------------- Web usability
Program Partnerski |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a możesz mi to wyoślić ;-) bo mecze się z tym już parę dni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 8 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za
Dajesz
i patrzysz co masz w query.log. Możesz wkleić do phpmyadmin'a i zobaczysz co się dzieje. -------------------- Web usability
Program Partnerski |
|
|
![]()
|
|
nic się nie dzieje, ten skrypt tworzy mi taki kod
i dalsze rekordy a ja chcę aby też pobierał z bazy mysql odpowiedni region i wpisywał go do pliku xml ale po wyborze input type radio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:33 |