![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kupie lub chętnie przyjmę na wzór totalnie najprostszy CMS jaki może być.
Np. może być tylko z newsami i panelem admina, które te newsy dodaje. Jedyny warunek to napisany obiektowo. Alternatywnie przyjmę pomoc w napisaniu jednej klasy np. do artów. Piszę własny skrypt CMS, programuje dosyć długo ale strukturalnie i ciężko jest mi przesiąść się na OOP. Zwykle naukę opieram właśnie o inne, podobne rozwiązania. Niestety w sieci są CMSy pisane obiektowo, ale te są zbyt rozbudowane aby na nich opierać naukę i ostatecznie bym tylko bezmyślnie kopiował klasy. Kontakt: 3195122 (gg) Ten post edytował markonix 23.09.2010, 14:32:25 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznij od nauki OOP nie na jakimś kolosie tylko od analizy dokumentacji + jakichś małych klas których w necie jest od groma i ciut ciut. To co chcesz zrobić jest całkowicie bez sensu bo chcesz napisać obiektowo bo tak i już a nie z powodu jakichś sensownych argumentów. Poczytaj o OOP i dopiero jak już będziesz miał jakąś wiedzę na ten temat to zdecyduj czy faktycznie w danym przypadku jest Ci to potrzebne czy nie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przymierzam się od tego od dawna poza tym zahaczyłem o OOP w C# (na uczelni).
Chce się nauczyć nie "bo tak", tylko dlatego, że jestem pewien, że mi się to opłaci. Tak samo kiedyś pisałem bałaganiarsko, bez funkcji, a teraz żałuje tego, tak samo wiem, że kiedyś będę się bił w głowę dlaczego nie wziąłem się za OOP wcześniej. Całe PHP opierałem właśnie o analizę kodu lepszych programistów. Tak samo chce teraz zrobić - dlatego szukam czegoś małego, łatwego do analizy, i w razie czego z numerem gg do autora. Ps. Oferta już nieaktualna. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:57 |