![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem tu nowy i na wstępie chciałem się przywitać.
Mam dość nietypowy problem, mianowicie: muszę zmodyfikować stronę internetową na poziomie prezentacji, bo nie posiadam źródeł. Modyfikacja polega na wstawieniu w odpowiednią sekcję skryptu javascript "mieszającego" w DOM ![]() Wszystko byłoby ok gdyby nie pewien błąd z którym nie mogę sobie poradzić i skończyły mi się pomysły, skrypt wykonuje się poprawnie w przeglądarkach: FF, Chrome, Opera, jednakże problem stanowi IE. "oIlosc2 nie jest obiektem albo jest pusty" - owy błąd w IE Linki: url <- strona ze zmodyfikowaną zawartością(problem pojawia się gdy dodamy przedmiot do koszyka i środkowa sekcja zostaje odświeżona ajaxem, dodatkowo zanikają akcje na inputach (przeliczanie m2 na sztuki) ![]() ![]() Proszę o pomoc. Ten post edytował mbenedyk 23.09.2010, 14:10:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazałbyś kod to by się coś wymiśliło a tak piszesz żę url a urla do strony nie ma.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:31 |