![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam pewien problem pewnie wieszosci z was wyda sie to banalne, ale walcze z tym 3 dni i nie moge sobie poradzic. Dostalem pewne zadanie w szkole gdzie mam zbudowac w JavieScript strone do obslugi lotniska, zamawianie biletow itp. Musze niestety korzystac z wczesniej przygotowanego szablonu. Jednym z moich zadan jest napisanie funkcji ktora bedzie wypisywac caly Timetable przelotow korzystajac z 5 tablic. Wiec zrobilem to za pomoca petli for. Niestety funkcja ktora odpowiada za wyswietlenie wiadomosci sklada sie z inner.HTML czyli kasuje mi kazdy poprzedni element petli i wyswietla tylko ostatni z lotow. Moje pytanie w jaki sposob zapisac kazdy element petli w jednym dlugim ciagu? Albo moze jest jakies inne rozwiazanie nie stosujac petli for. Z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ja moglem byc az tak glupi, wiedzielem ze to bedzie proste ale ne spodziewalem sie ze dodam tylko + przed =(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wielkie dzieki Zamykam temat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 18:14 |