![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was serdecznie.
Zarejestrowałem się na tym forum bo mam problem. Zauważyłem, że po przesunięciu suwaka w prawo rozjeżdża mi się strona. Niestety moja wiedza z zakresu php nie jest duża. Czy ktoś może i pomóc? Nie ukrywam, że prosiłbym o dość dokładne wytłumaczenie jak to naprawić. Strona: www.teatrmantra.pl Pozdrawiam. -------------------- Fireshow
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w style.css zamień
Kod .ogien{ margin: 0; padding: 0; height: 285px; } .ogien img { border:0 none; display:block; float:none; margin:0 auto; width:1528px; } na Kod .ogien{ margin: 0; padding: 0; height: 255px; } .ogien img { border:0 none; display:block; float:none; margin:0 auto; width:100%; } Chyba o to chodzi ![]() -------------------- www.dapi.net.pl - Wiele technologii, jedna pasja.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokonałem zmian. Niestety nie widać teraz stopki na samym dole. Obrazek ją zasłania. Ktoś pomoże?
Ten post edytował luniek88 21.09.2010, 12:27:25 -------------------- Fireshow
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę analizowałem kod, wydaje mi się,że w kodzie css jest za mało informacji elementów tzn position:relative itp. Jeżeli chodzi o samą stopkę, problem jest w różnych rozdzielczościach(sprawdzam sobie w przeglądarce przytrzymując CTRL+rolka w górę/dół), dla tego elementu można nadać z-index, position:absolute, albo jeszcze coś innego
![]() Inwencja należy do ciebie |
|
|
![]()
|
|
Tyle, że samemu chyba nie dam rady tego naprawić.
-------------------- Fireshow
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:14 |