![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Chciałem wyświetlić za pomocą PHP rekordy z bazy "filmy" z możliwością dodawania 1 do kolumny "lwys", pojawił mi się syntax error, który mówił coś o klamrach, więc usunąłem je. Lecz błąd nadal jest.
-------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
czy tak ciezko wpasc na to, ze nalezy podac dokladny komunikat bledu?
if (isset($_POST["bob".$kok]) przyjrzyj sie tej linii i policz liczbę nawiasów otwierajacych i zamykajacych... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Poza tym to:
jest kompletnie bez sensu. Albo wstaw od razu liczbę: albo zrzuć to na bazę danych (nie musisz pobierać liczby jeśli jej nie potrzebujesz): |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki! działa prawie bezproblemowo
![]() kombinowałem z tą funcją isset, ale nie przyniosło to rezultatu.
fragment kodu z przyciskiem: mógł by mi ktoś doradzić? Ten post edytował RoysoN 19.09.2010, 13:38:00 -------------------- Sztachnij sę zioom, muza spoko;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
if (!isset($_POST["bob".$kok])) {
Kurde... co wy dzisiaj z tym !isset? Juz drugi dzisiaj... nie: !isset a: isset przeciez masz cos robic jak wyslesz forma a nie przed.. przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
z isset też próbowałem, na różne sposoby, ale tez mi nie wychodzi
|
|
|
![]()
|
|
bo uzywasz jakiejs zmiennej $kok, której nie widze bys gdzies inicjalizowal...
var_dump($kok) var_dump($_POST) co wyswietla? interesują mnie wartosci po wyslaniu formularza a nie przed -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no. problem rozwiazany, dzieki;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:21 |