![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jako ze sam nie umiem napisac prosze o podpowiedz gdzie moge znalezc gotowca aby rozwiazac moj problem oto jego opis:
KOD:
Skrypt na podstawie liczby1 ma sam wypisac liczbe2 bez odswiezania strony, schemat dzialania: jezeli liczba1 >10 dla liczby2 przypisz liczbe1 + 4 jezeli jest liczba 1<10 dla liczby2 przypisz liczbe 1+5 liczba miala by byc wstawiona do pola liczba2 tak aby mozna bylo ja wyslac dalej do formularza. Tyle, prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Problem rozwiążesz zapoznając się z kursem javascript oraz manualem jquery, bo nawet nic nie próbowałeś.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem o js i jquery ale najzwyczajniej w świecie tego nie ogarniam dlatego umieściłem to w tym temacie.
Jeżeli to dla kogoś nie problem nadal o to proszę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jako ze sam nie umiem napisac prosze o podpowiedz gdzie moge znalezc gotowca aby rozwiazac moj problem oto jego opis: KOD:
Skrypt na podstawie liczby1 ma sam wypisac liczbe2 bez odswiezania strony, schemat dzialania: jezeli liczba1 >10 dla liczby2 przypisz liczbe1 + 4 jezeli jest liczba 1<10 dla liczby2 przypisz liczbe 1+5 liczba miala by byc wstawiona do pola liczba2 tak aby mozna bylo ja wyslac dalej do formularza. Tyle, prosze o pomoc
Pamiętaj o dołączeniu w head biblioteki JQuery. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:00 |