![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem na swojej stronce wprowadzić losowanie obrazka. Mam tutaj taki kod: Kod <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ Array.prototype.random = function(limit) { if (typeof limit == 'undefined' || limit < 0) limit = 1; else if (!limit) limit = this.length; for (var i = 0, source = this, target = new Array(), n = source.length; i < limit && n > 0; i++) { do { var index = Math.random(); } while (index == 1); index = Math.floor(index * n); target.push(source[index]); source[index] = source[--n]; } return target; } document.write(new Array( // Tu wpisz kolejne elementy: 'Tekst 1', 'Tekst 2', 'Tekst 3' ).random(3).join('')); // ]]> </script> Chciałbym aby obrazek losował się nie co wyświetlenie lub odświeżenie strony tylko co 24 godziny. Czy dałoby radę coś takiego zrobić ? Jeżeli tak byłby niezmiernie wdzięczny! Czekam na odp ![]() Ten post edytował walach 18.09.2010, 15:46:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php da się tak zrobić
![]() Jakie pytanie taka odpowiedź. P.S. Zapomniałeś napisać gdzie jest Twój problem. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby ktoś napisał mi taki kod i powiedział gdzie mam go wkleić aby wyświetlał mi się on na stronie głównej. Proszę o pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pomyliłeś ten dział z "Gotowe rozwiązania"
![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:38 |