![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!.Oto moja nieukończona jeszcze stronka.http://pantera366.xtreemhost.com/index.html.Problem lezy w menu,nie moge sobie za bardzo poradzić z taka sytuacja,chciałbym aby po otwarciu danej podstrony przycisk menu był dalej podświetlany,próbowałem rożnych kombinacji z a:active ale bez skutecznie,bez ingerencji w js pewnie nie da rady.Zakładam sie ze chodzi tu o prosta rzecz{dla kogos kto siedzi w js) ale ja niestety mam jeszcze zbyt malo wiedzy aby to rozwiązać dlatego zgłaszam sie do zyczliwych mi osob na tym forum o pomoc.
Tak wygląda kod w xhtml Tutaj mamy css
A tak prezentuje się skrypt odpowiedzialny za podswietlenie
Bede bardzo wdzięczny za każdą pomoc,wskazówkę rade.pozdrawiam ! Ten post edytował pantera366 18.09.2010, 06:23:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób coś takiego
dzięki temu pominięte zostają animacje na elementach oznaczonych jako aktywne -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm dzięki to w końcu jakiś konkret! ale nie działa tak jakbym chciał a mianowicie.Co prawda przycisk menu jest podświetlony,ale po ponownym kliknięciu z powrotem się nie podświetla.
Ten post edytował pantera366 18.09.2010, 19:29:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co prawda przycisk menu jest podświetlony,ale po ponownym kliknięciu z powrotem się nie podświetla. przyznam się że nie bardzo rozumiem. wrzuć może kod na stronę i zobaczymy jak to w praktyce działa - na przykładzie łatwiej będzie dojść w czym problem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
przyznam się że nie bardzo rozumiem. wrzuć może kod na stronę i zobaczymy jak to w praktyce działa - na przykładzie łatwiej będzie dojść w czym problem już się robi wygląda i działa to dokładnie tak http://pantera366.xtreemhost.com/index.html |
|
|
![]()
|
|
omg, no ale co się człowieku dziwisz że nie działa jak na podstronach oczywiście odpowiedniej klasy nie włączasz do adekwatnych pozycji menu włączoną masz tylko na index i dziwisz się że nie działa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
omg, no ale co się człowieku dziwisz że nie działa jak na podstronach oczywiście odpowiedniej klasy nie włączasz do adekwatnych pozycji menu włączoną masz tylko na index i dziwisz się że nie działa chwilka już sprawdzę czy będzie działać.Ok teraz jest prawie dobrze lecz dalej mam problem z prawidlowym podswietlaniem sie 2 przyciskow.zaraz pokaze w czym problem tylko bez nerwow ![]() Edit: ok wiem co jest nie tak tam poprostu niepodpielem zmienionego przez ciebie skryptu WIELKIE DZIEKI ZA POMOC I CIERPLIWOSC.POZDRAWIAM Ten post edytował pantera366 18.09.2010, 21:43:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 11:42 |