![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak jak zapisuję np. buttona do pliku txt potem otwieram ten plik i odczytuje go na stronie to ani obrazek ani link nie działa. Więc podejrzałem sobie plik txt i zauważyłem że przed każdym znakiem " i ' pokazuje się znak \. Chciałbym to usunąć.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak siedze sobie jak gosc nieco po pracy zmeczony i tak sobie mysle ze nieraz chcialbym sobie tak niepracowac i zeby ktos za mnie robil i zarabial moja potencjalna kobieta tez by byla zadowolona bo przeciez kurde siedziala by caly czas ze mna w domu sam bym sie cieszyl jak bym tak ze soba siedzial gdybym oczywiscie nie byl mna no bo co to za frajda wtedy nie i w ogole ciekawi mnie po co sa te znaki poza literkami na klawiaturze i te rozne przyciski co to nie wiadomo po cholere i tak z nich nikt nie korzysta bo po co chyba ze bill gates hahahahaha
stripslashes -------------------- Java and PHP developer 2007-2014 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem to już wcześniej ale nie mam pojęcia jak to zastosować w moim przypadku,
f1 i f2 to zmienne z formatki w f1 jest treść formatki w f2 jest nazwa pliku np. news.txt pisałem w else Lecz to nic nie daje, chcę aby jak w f1 jest np: Brak newsow " To żeby mi zapisało tak jak powyżej, bo teraz jeżeli zapiszę i podejrzę zawartość pliku news.txt to wygląda następująco: Brak newsow \" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo to dajesz przy zapisie, a nie odczycie
![]() |
|
|
![]()
|
|
To napiszcie mi jak to ma wyglądać bo już sam nie wiem, próbowałem na liczne sposoby i nic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pokaż plik odpowiadający za zapisywanie danych do pliku..
|
|
|
![]()
|
|
To ten plik edycja.php wszystko robi. F1=" Tekst z formatki " F2=" nazwa pliku np. news.txt" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:07 |