![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 11 Dołączył: 25.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pociełem sobie to w PS, ale z złożeniem mam kilka problemow, z boku z lewej nie wiem czemu występują pod każda sekcja pojedyncze paski, i druga sprawa nad w każdej sekcji jest LOGO, następnie samopowielący się pasek wstawiony jako tło, i dol czyli gradient. Chciał bym, aby można pisać nie tylko na tle ale i na gradiencie, tzn. dopiero po zapisaniu całego gradientu zaczyna się powielać tło. No i dol, tak samo nie chce się złożyć, tak złośliwie odskakuje na bok. http://bercow.viphost.pl/szablon/ Z góry wielkie THX Ten post edytował bercow 16.09.2010, 20:24:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunięcie przerw: dodaj sobie style="display:block;" do img, po których jest przerwa.
Stopka: Co do gradientu, to nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Poza tym mam taką radę, żebyś zamiast tych wszystkich img, które robią za tło zastosował diva z odpowiednim backgroundem. Ten post edytował bastard13 16.09.2010, 20:55:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 11 Dołączył: 25.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomogło, wielkie dzięki
![]() Co do gradientu Mamy:
Wiec jest tak [Napis Kontakt] [img/tlo_left.png] [Gradient] Jeżeli coś napisze, to powiela się img/tlo_left.png bo jest wstawiony jako tło, chciał bym aby najpierw zapisał się cały gradient, a dopiero jak jak on był by pełny wtedy miało by się pojawiać pole tło. Mozę zaprezentuje to zdjęciem. W tej chwili powiela się tło, a chwili bym uzyskać taki efekt http://bercow.viphost.pl/klaudia/ Czyli tekst rowniez na gradiencie. I jeszcze jedno jak pod panelami dodalem cos takiego
To potem musialem dac A co zrobic, aby to pole sie wyswietlalo mimo, iz jest puste, tzn. bez kropki. Ten post edytował bercow 16.09.2010, 21:42:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod divem belka daj
wszystkie img w menu mają być w linij i bez spacji po czym już pisałem edit: menu po prawo Ten post edytował sazian 16.09.2010, 21:49:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:00 |