![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Macie swoje sposoby na otwarcie butelki z piwem? NA tym filmiku facet otwiera nawet szczoteczką do zębów
![]() ---spam---
Powód edycji: [Cysiaczek]: spam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 59 Dołączył: 24.04.2010 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja zazwyczaj zapalniczką
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stara poczciwa Nokia 3310 - po zdjęciu "anteny" działa dokładnie jak klasyczny otwieracz.
Niestety - raz się przy tym zalała i na dobre przestała działać. ![]() Ten post edytował Crozin 15.09.2010, 18:27:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej otwierać słowem!
Cytat Kobieto otwórz piwo.
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parę lat temu założyłem się, że otworzę piwo chusteczką higieniczną, a że jestem dość uparty to do dzisiaj mam blizny na palcach i w pamięci zmarnowanych wiele chusteczek. Ale zakład wygrałem, kiedy złoży się chusteczkę na wiele razy to jest to możliwe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajomy miał dziwny zwyczaj otwierania piwa zębami...
Teraz dziwnie wygląda bez zęba z przodu... Edit: Ten sposób jest lepszy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=eTT8SRrA334...feature=related Ten post edytował qba10 15.09.2010, 21:04:13 -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 7 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Znajomy miał dziwny zwyczaj otwierania piwa zębami... Teraz dziwnie wygląda bez zęba z przodu... Jak ktoś gupi to aż miło. Ja otwieram tylko trzonowymi, nadal są całe, jak się dba o nie. A widzieliście jak otwierają oczodołami, albo stanikiem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja widziałem w bieszczadach dziadka co otwierał piwo właśnie oczodołami, bylem w totalnym szoku. A tak to piwo o piwo, zapalniczka, co się nawinie pod rękę (sztućce itp).
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hmm.... ale wiecie, że od ładnych "paru" lat istnieje takie coś jak otwieracz?
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ja tylko formalnie - edytuję spam. Dyskusję można prowadzić dalej, ale z pominięciem reklamy
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zapalniczka,klucze,otwieracz oczywiscie jesli jest rzadko kiedy to sie zdarza, jakas lawka,drzewo ;], piwo o piwo, ostre kanty
No i oczywiscie Warka rlz! ;p -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:29 |