![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problemik z wyswietlaniem skrypciku, otóż, mój skrypt odpowiedzialny jest za usuwanie danych z tabeli, do niego podpięty mam również skrypcik JS, który po kliknięciu buttona wyświetla komunikat: "Dane zostały uaktualnione". Niby ok..., moge usuwac rekordy i wyświetla mi się komunikat JS, ale problem jest, gdy np usunę rekordd->wyświetli się komunikat, po czym klikne sobie Odśwież stronę" wtedy po pojawi mi się ten komunikat, i tak jest zawsze, jak ominąć to nieudogodnienie? Pokaże kod JS, nic niezwykłego (nazwa alertdaneuaktualnione): Kod alert("Dane zostały uaktualnione!"); Oraz kod php i dolaczony ten skrypt JS w nim: Proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdz przed usunieciem czy taki rekord istnieje, jesli nie to nie wyswietlaj alertu
poczytaj o SQL Injection bo jakies dziecko dropnie Ci baze danych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógłbyś pokazać jakiś kodzik, bo nie za bardzo wiem, jak to poskładać
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:54 |