![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
od pewnego czasu dzieje się ze mną coś bardzo dziwnego... konkretnie to przestało mnie interesować programowanie. Specjalnie założyłem nowe konto, nie chciałem pisać ze starego, nie wiem dlaczego... Kompletnie nie wiem co mam zrobić, odkąd pamiętam zawsze chciałem pracować w IT, zawsze interesowała mnie informatyka. Nie żebym kompletnie znienawidził komputery, po prostu dziwnie mi przeszło, tak jak człowiek w pewnym momencie wyrasta z grania w gry komputerowe (choć nie każdy) tak mi odechciało się pracy w IT... Najgorsze że jestem w klasie maturalnej, chciałem iść na studia (oczywiście na informatykę) i kompletnie nie mogę sobie z tym poradzić, nie mam pojęcia co chcę robić w życiu. Jeszcze niedawno przez myśl by mi nie przeszło to o czym teraz piszę, od zawsze informatyka była całym moim życiem! Programuję od podstawówki, koduje głównie w PHP, biorę zlecenia, klienci doprowadzają mnie do szału, robię to tylko dla kasy... Niedawno przeglądałem na jakiejś stronie wszystkie dostępne kierunki studiów, było ich z 50-100, żaden mi nie pasuje... Weźcie coś doradźcie bo nie mam zamiaru pracować w byle gównianej firmie za 1000zł i żyć z miesiąca na miesiąc... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:07 |