![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam taki skrypt:
Dzięki niemu wypunktowanie jest znakiem #. Niestety mam mały problem ponieważ chcę aby znak # był również linkiem (a teraz nie jest) oraz aby po najechaniu myszką zmieniał kolor na identyczny co link (który znajduje się w <li>). Czy da się to osiągnąć? -------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy da się to osiągnąć? Tak da się. (jakie pytanie taka odpowiedz) -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ale jesteś mądry... Doskonale wiesz, że oczekuję pomocy a się zgrywasz.
OK, wiem, że się da, teraz proszę o pomoc w tej sprawie. -------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jesteś mądry... Doskonale wiesz, że oczekuję pomocy a się zgrywasz. Jakie pytanie taka odpowiedz ![]()
wstaw nazwy funkcji które napiszesz, jeżeli o tym myślałeś to tak się da to zrobić. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Z tym, że chcę aby link był "klikany" czyli nie odstawał od tego w <li> a z tego co wiem, onmouseover itd. to akcje JS więc nie za bardzo o to mi chodzi...
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]()
|
|
W pętli
* pisane z palca więc sprawdź sobie, ale ogólnie o o chodzi. Dopisz sobie funkcję fly ![]() Ten post edytował skowron-line 13.09.2010, 08:43:25 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:07 |