![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, kod poniżej wyświetla jakiś tekst pod którym jest ładowane okienko z filmem. Chciałbym dodać jeszcze 1 film, tak żeby jeden film był pod drugim. Jak to mogę zrobić, bo coś mi nie wychodzi?
Kod <p style="text-align: justify;">Jakis tekst<br />
Tekst</p> <div id="player"></div> <script type="text/javascript" src="/public/js/flowplayer.js"></script> <script type="text/javascript"> flowplayer("player", { src: '/public/swf/flowplayer.swf', wmode: 'opaque' }, { clip:{ url: '/public/video1.flv', autoPlay: false, autoBuffering: true } }); |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Dodajesz kolejne divy z idkami numerowanymi
I wywołujesz ANALOGICZNY skrypt do odpalenia playera w poszczególnym divie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 1 Dołączył: 14.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a tag zamykacjący </script> masz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obecnie mam tak jak poniżej. Pokazuje się już drugi playerek, ale jest o polowe mniejszy od tego pierwszego. Gdzie szukać przyczyny ?
Kod <div id="player"></div> <script type="text/javascript" src="/public/js/flowplayer.js"></script> <script type="text/javascript"> flowplayer("player", { src: '/public/swf/flowplayer.swf', wmode: 'opaque' }, { clip:{ url: '/public/video1.flv', autoPlay: false, autoBuffering: true } }); </script> <div id="player2"></div> <script type="text/javascript" src="/public/js/flowplayer.js"></script> <script type="text/javascript"> flowplayer("player2", { src: '/public/swf/flowplayer.swf', wmode: 'opaque' }, { clip:{ url: '/public/video2.flv', autoPlay: false, autoBuffering: true } }); </script> OK, problem rozwiązany. Style CSS. Dzięki za podpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:40 |