![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
czy słyszeliście może w jaki sposób można napisać skrypt w php, który kliknie w przycisk na stronie? Czy cURL będzie odpowiedni do tego zadania? -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, będzie odpowiedni
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A czy można by prosić jakiś przykład, gdyż nie mogę niczego znaleźć w G na ten temat.
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jakoś ten artykuł nie pomógł mi w rozwiązaniu mojego problemu. Znalazłem tam tylko odpowiedź jak wysłać formularz, a mi chodzi o kliknięcie w przycisk, który niekoniecznie musi być formularzem, a odpowiedzialny jest za jakąś javascriptową akcję.
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CURL nie służy do klikania w jakiś przycisk, tylko do wysyłania żądań HTTP. JavaScript wykonuje się po stronie przeglądarki, sam CURL nie wykona takiego kodu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czyli nie da się rozwiązać mojego problemu?
![]() -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 12 Dołączył: 20.12.2009 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe, że ten kod js wykonuje jakieś zapytanie ajaxowe do serwera, więc zostaje Ci znaleźć to w kodzie i cURL-em bezpośrednio wywołać ten plik.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 13 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj do firefoxa dodatek live http, zobacz co jest wysyłane w nagłówku. Jeżeli w skrypcie jest button to pewnie przy wysyłaniu będzie miał ustawioną wartość 1
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:11 |