![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, jakby coś było niezgodnie z zasadami to prosze mówic a poprawie...
Chciałbym u siebie na stronie www.damianswitek.prv.pl zmienić ten czerwony pasek na którym jest tytuł newsa na kolor biały a czcionke na czarny. Wiem że jest gdzieś w pliku style.css ale nie za bardzo wiem jak to zmienić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpowiada za to:
.capmain w pliku: themes/TR-RedLine/styles.css prawdopodobnie musisz także z edytować grafikę. Ten post edytował Armstrong 11.09.2010, 13:03:43 -------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otworz plik themes/TR-RedLine/styles.css, znajdz klase .capmain i podmien na to:
Zacznij nauke CSS :] Pozdrawiam -------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:00 |