![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 330 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z pozycjonowaniem menu w IE-7
Strona - oribel.prosklepy.pl pod ie wyskakując menu (poziome, u góry) chowa się pod breadoceumbsami i banerem mimo to, iż ma ustawiony wyższy z-index. wiem, że ie-7 nadaje wyższy index kolejno wczytywanym elementom, ale nie chce zmieniać html-a (kolejność elementów). Próbowałem nadać z-index javascriptem, ale ie7 tak jakby całkowicie ignorowało nadawanie z-index czy to przez css, czy to przez js. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj dodac do elementu wraz z-index
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 34 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy z-index nie dziala tylko z pozycja absolutna?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@wiiir Nie. Dziala z position:absolute, relative lub fixed. Tutaj masz note.
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 330 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mogę pozycjonować tego elementu relatywnie, musi być pozycjonowany absolutnie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:28 |