![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Po wykonaniu pewnej akcji i przeładowaniu strony zmienia mi się zawartość boxa, jednak po cofnięciu zawartość tego boxa cofa się do wcześniejszego stanu, jak wyłączyć cachowanie strony w przeglądarce? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem już z tym:
jednak nie chce się słuchać... po kliknięciu wstecz w przeglądarce nadal zawartość boxa powraca do wcześniejszego stanu doszedłem do rozwiązania: Jednak wyskoczył mi kolejny szkopuł, po przesłaniu formularza chcę wrócić do strony wcześniej za pomocą przeglądarki, więc przy powrocie wyskakuje okienko o potwierdzeniu przesłania danych z posta, wcześniej wszystko było ok, przez cache control komunikat nie wyskakiwał, zaczął wyskakiwać dopiero gdy zostało dopisane "false". W jaki sposób mogę wyłączyć potwierdzenie? Wyżej podany sposób nie cachuje strony co jest mi akurat potrzebne, ale powiadomienia też nie mogę mieć. Ten post edytował kielek 8.09.2010, 14:53:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:08 |