![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, integruję stronę z systemem płatności ecard i napotkałem pewien problem z którym nie mogę sobie poradzić a mianowicie odbiór statusu dokonanej transakcji. Po dokonaniu przelewu system ecard odsyła status w zmiennej POST. moja funckacja wygląda tak:
niestety status nie zostaje zapisany do bazy. W pomocy technicznej mówią ze wysyłają zmienne na podany przeze mnie adres. spotkał się ktoś z podobnym problemem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No a sprawdziles czy twoj skrypt odbiera te dane? Zwykly zapis do pliku (file_put_contents()) i będziesz wszystko wiedział.
Moze masz zle warunki, moze zapytanie się wywala. To wszystko mozesz bez problemu sprawdzic -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaraz po przypisaniu zmiennych chciałem je wyświetlić i są puste.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
po przypisaniu gdzie?
Ja mowie, ze masz sobie w swoim skrypcie zrobic: i dowiesz sie czy dostajesz od nich te dane czy nie. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
sorki, zapomnialem o true:
a teraz ? ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
No i teraz masz pewnosc, ze wysylają pustego posta .
No chyba ze ty po drodze sam go gdzies czysczisz ? Ale zeby miec pewnosc, ze nic nie tracisz, to zrob jeszcze: file_put_contents('test.txt',print_r($_POST,true)."\n",FILE_APPEND); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
teraz dostałem
|
|
|
![]()
|
|
czyli dane jednak dostajesz. Tak więc już wiesz ze to Twoja wina
![]() Mysisz teraz sprawdzic czy wchodzi ci w tego IFa, czy moze nie masz bledu zapytania. Wszystkie to musisz zapisac w pliku jak do tej pory i bedziesz wszystko wiedział. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki za pomoc
![]() |
|
|
--exenatus-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam taki sam problem. W pliku mam dane a jak chce wypluć : $_POST['ORDERNUMBER'] to jest pusto - czemu ? Pozdrawiam, Filip |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:28 |