![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje nazwy funkcji która liczy liczbę wpisów w każdej kategorii. Chcę usunąć pewien błąd, dokładnie jeżeli włączę wyświetlanie liczby wpisów, to liczba ta pokazuję się pod kategorią, a nie obok jej. Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam KeeL |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
css'em tego nie załatwisz?
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
css'em tego nie załatwisz? Chyba mnie źle zrozumiałeś, w blogu Wordpress koło kategorii można wyświetlić ilość wpisów w kategorii, a gdy włączam tą funkcje to liczba wpisów pojawia mi się pod, a nie obok kategorii, jest błąd w wyświetlaniu. Potrzebuje więc nazwy tej funkcj, żeby wiedzieć jak porpawić to. Nie da się, bo się pojawia obok, a nie jest to w żadnej określonym elemencie typu paragraf, span itp Ten post edytował KeeL 5.09.2010, 17:04:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 17 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: far far away Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może parenta tekstu rozszerzyć ?
|
|
|
![]()
|
|
nic nie daje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest przecież manual do Wordpress"
wp_count_posts wp_list_categories Albo przy wypisywaniu wyników"
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:23 |