![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poniżej opsze mój problem . Chce utworzyc prosty formularz z przekazaniem wartości zmiennej .
Utworzyłęm dwa pliki for.html i index.php Zawartośc pliku for.html I plik index.php
I w efekcie dostaje Notice: Undefined variable: jajka in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3\www\Nauka\index.php on line Co jest dla mnie dziwne ponieważ językiem PHP zacząłem interesować sie dość dawno temu(musiałem zaprzestać) i kiedyś gdy stosowałem taką metodę nie było problemu . Do wirtualizacji hosta stosuje Easy PHP wiec może w nim leż przyczyna . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 2 Dołączył: 25.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php print $_POST['Zmienna']; ?> Poza tym lepiej stosować jednakową wielkość liter w zmiennych. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 18 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Pwo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Piotrek05
Zadziałało , ale jesteś w stanie mi wytłumaczyć dlaczego metoda którą użyłem poprzednio , która kiedyś działała poprawnie. Oraz działa na pewnym poradniku do jakiego mam dostęp. A teraz pojawia się taki komunikat. @iVorIus Dzięki za odp. Ale nie do końca do miałem na myśli. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
fxBobi - bo na obecnym servie masz wyłączone register_globals + kurs który czytałeś jest przestarzały (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 05:58 |