![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro hydepark to pozwole sobie zaszalec conieco
------------------------------------------------------------ dobra panowie i panie ![]() ![]() ostatnio zaczelem grac w PainKillera niezla grafika i textury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to tyle chcialem powiedziec ![]() ciekaw jestem w co wy gracie? bo ostatnia gierka w ktora tak namietnie gralem to byl StarCraft, do ktorego swoja droga co jakis czas powracam (potyczki na lanie to je to!) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tam naginam w Live For Speed.....
i raczej nic więcej... (czasem sie zdazy ze spenalzo potyczka w UT ![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
StarCraft protos :-) mniaaaaaaaaaam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
StarCraft - ostatnio terranie.
Co powiecie na maly meczyk ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... Kłamiecie
![]() UT (wyd. 99) rządzi !! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja raczej skromnie..... reversi..... w telefonie....
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Need 4 Speed: Hot Pursuit 2
Need 4 Speed: Porshe Unleashed Need 4 Speed: Underground -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
Cytat StarCraft - ostatnio terranie.
Co powiecie na maly meczyk ? ![]() moze w poznaniu pogramy ? niech kazdy wezmie swojego starcrafta to sie zrobi lan party ... przeciez nie bedziemy sie zajmowac tylko programowaniem przez cale spotkanie ![]() tylko czy tam beda kompy jakies bo ja niestety nie mam laptopa jeszcze ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat moze w poznaniu pogramy ? niech kazdy wezmie swojego starcrafta to sie zrobi lan party ... przeciez nie bedziemy sie zajmowac tylko programowaniem przez cale spotkanie
![]() tylko czy tam beda kompy jakies bo ja niestety nie mam laptopa jeszcze ![]() Lan Party to sie zrobi - ale w UT ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Teraz się zacznie...
Nie mozecie pograć w każa pozycję po trochu? Toć to jak wojna Windziarzy z linuxowcami... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (czasem sie zdazy ze spenalzo potyczka w UT
![]() na jakiej mapie gracie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak macie "neta" i nie graliście w Cossacks to arf sam nie wiem musicie zagrac poprostu lol
![]() ![]() ![]() -------------------- Plastic Cup Politics
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NEED FOR SPEED UNDERGROUND
UT CS Q3 zawsze jestem chetny do malej potyczki 8) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat StarCraft - ostatnio terranie.
Co powiecie na maly meczyk ? ![]() moze w poznaniu pogramy ? niech kazdy wezmie swojego starcrafta to sie zrobi lan party ... przeciez nie bedziemy sie zajmowac tylko programowaniem przez cale spotkanie ![]() A czemu by nie pograc przez neta ? ![]() Jezeli ktos byl by chetny to prosze o PW to mozna sie dzisaij spotkac ( mam swietna mapke ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... co mi sie podoba w to gram
najbardziej sie podoba Call of Duty i UT (obojetne ktory. wszystkie sa super ![]() wlasnie mi wrocila ochota na starcraft'a :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja tez chce zagrac w stara dzis po sotkaniu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co powiecie na maly meczyk ?
![]() StarCraft rządzi :wink: ja też protos chętnie się przyłącze do meczyku najchętniej grywam tak po 24:00 ![]() a Painkillera ktos grał polska wersja za 29,99 zł jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ja odkrylem stosunkowo niedawno enemy territory, straszny miod bo
a) gra jest za darmo ![]() ![]() c) nie jest to zwykly fpp shoot'em up typu quake tylko naprawde trzeba kombinowac i dzialac druzynowo d) wciaga jak bagno jesli znajdzie sie kilka osob z tego forum ktore w to zagraja to chetnie sieknalbym jakis meczyk ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja odkrylem stosunkowo niedawno enemy territory, straszny miod bo
a) gra jest za darmo ![]() ![]() c) nie jest to zwykly fpp shoot'em up typu quake tylko naprawde trzeba kombinowac i dzialac druzynowo d) wciaga jak bagno jesli znajdzie sie kilka osob z tego forum ktore w to zagraja to chetnie sieknalbym jakis meczyk ![]() w to tez pykam tylko jak mowie po 24:00 jak by kolega mial chetnych to ja tez sie pisze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:03 |