![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę utworzyć taki efekt rozmieszczenia divów: ![]() Czyli w każdym divie mogę przechowywać nieskończenie wiele divów. Jedynym ograniczeniem jest poziom zagłębienia, który wynosi 5. Informacje o divach przechowuję w tablicy, która wygląda mniej więcej tak: Tablica ta jest już uporządkowana w taki sposób w jaki mają być wyświetlana divy, czyli: - Div 1 - Div 2 - Div 4 - Div 5 - Div 3 - Div 6 Możecie powiedzieć w jaki sposób mogę to zrobić? Nie proszę o gotowca, ale chociaż o podpowiedź jak to zrobić. Z góry dzięki za pomoc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może dwie pętle, pierwsza wyświetlająca <div> i treść tyle razy ile wynosi głębokość, druga wyświetlająca </div>*głębokość.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 06:25 |