![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Buduję sobie stronkę www.erobay.pl w której wisi wyszukiwarka (jeszcze nie skończona). W każdym razie po wyszukaniu pojawiają mi się dziwne 2 parametry $_GET['x'] i $_GET['y'].
Nie ma takich pól formularza. Nawet nie przekierowuje by coś takiego sie pojawiało - ale tutaj oczywiście niespodzianka... Tak dla przykładu, szukam frazy: biustonosz Całość znajduje to co należy, ale dodaje w adresie wspomniane parametry, a to w konsekwencji wygląda tak: http://www.erobay.pl/szukaj.html?q=biuston...amp;x=0&y=0 Strasznie mnie to drażni. Może to duperel, ale jakoś nie mogę tego odnaleźć - być może ktoś spotkał się z podobną duperelą i wie jak temu zaradzić... Z góry dzięki za pomoc -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapewne masz input type="image", zamień go na submit nadaj mu klasę i styl zrób w css
Ten post edytował tehaha 3.09.2010, 13:53:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sa to wspolrzedne klikniecia na input typu image. Zastosuj do zwyklego sumbita CSS i tam ustaw sobie tlo
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 5 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WOW!
Jaki ja durny jestem ![]() Dzięki wielkie ![]() A miałem to zmienić na css'a i jak zwykle potem sie zastanawiam...ehhh czasem człowiek głupieje ![]() Dziękuję za pomoc i można zamknąć -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:12 |