![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Skorzystałem z galerii do której tutorial znajduje się pod adresem http://tutorialzine.com/2009/11/hovering-g...ry-css3-jquery/. Wszystko działa super pod chromem, ale pod IE7 oczywiście zdjęcia nie przekręcają się ponieważ jak wiadomo IE to IE i nie lubi normalnych rozwiązań ![]() znalazłem w komentarzach rozwiązanie do tego problemu, a mianowicie: Cytat To support the Internet Explorer Browser 7.0, we have to use the following method: filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.Matrix() To make things working, add the following php-code, to calculate the cos and sin:
Then we can use it in the style property:
Full code: Hope, thats helps. Dodałem obliczanie cosinusów i sinusów do kodu php galerii, tylko nie wiem w którym miejscu wstawić styl. Do arkusza dodałem
ale niestety nie działa. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Styl masz wstawić do właściwości (ang. property) diva tuż pod:
Na moje oko będzie to tak:
Zdrówka życzę. -------------------- Java and PHP developer 2007-2014 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to jest chyba to samo co ja zrobiłem
![]() na wszelki wypadek sprawdziłem i nie działa, ale dzięki za chęci! pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:32 |