![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Podejrzewam iż temat jest w złym forum.
------------------------------------------------ Mam stronkę w serwisie hostingowym cba.pl. I chciałbym przez Total Commandera wejść do FTP (to umiem). Lecz nie wiem jak wejść do katalogu, który jest na równi z html_public> Czyli: Chciałbym zrobić katalog który jest "obok" (nie w!) html_public. Jak to zrobić? -------------------- Zapraszam na wspólną grę w Minecraft - MyneCraft.pl!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co chcesz dokładnie zrobić? pliki strony powinieneś trzymać w public_html, tak na marginesie lepiej łącz się przez filezilla albo coś innego niż total commander bo przez niego hasła wyciekają i potem wirusy się pojawiąją
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok.
Includy chcę zrobić. -------------------- Zapraszam na wspólną grę w Minecraft - MyneCraft.pl!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to dajesz w pliku /public_html/include.php:
[php] <? include('../inny_katalog_na_rowni_z_public_html/plik_testowy.php'); ?> [\php] i po sprawie o ile dostawca hostingu zezwala na takie operacje, jeśli chcesz to wykorzystać do zabezpieczenia plików w danym katalogu to lepiej dać katalog w public_html z odpowiednim .htaccess: Kod Deny From All
-------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:38 |