![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Męcze się nad skryptem, który będzie wyświetlał linki do pierwszych 10 artystów. Proszę was o pomoc. Oto mój kod, w którym jest na pewno sporo błędów
wyświetla mi ostatniego artystę. proszę was o pomoc, od niedawna dopiero uczę się php Pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No bo przecież cały czas nadpisujesz (=) zmienna $output a nie dopisujesz (.=) do niej ciągu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mam jeszcze jedno pytanie jak mogę umieścić w kodzie url aby otrzymac:
pod nazwa markowicz artur, tzn. aby do linka automatycznie podrzucał key'a?? i dziękuje za pomoc wookieb:) Ten post edytował Haidi22 30.08.2010, 11:09:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Poczytaj http://pl.php.net/manual/en/ref.strings.php
to będziesz wiedział jakich funkcji użyć aby operować na stringach -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mam już tylko jedno pytanie, jak sformułować instrukcję if aby móc wyświetlić na ekranie zestawy linków przy poszczególnych stronach, tzn. aby na stronie gdzie znajdują się artyści na literę a wyświetliło linki z zakresu a-e.
dziękuję za jakąkolwiek pomoc i wskazówki, dzięki którym będę mógł rozwiązać ten problem. Pozdrawiam:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:57 |