![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
mam bardzooo dziwny problem, jak dla mnie , pierwszy raz sie z tym spotkalem. dajmy na to , ze mam takie zapytanie:
Teraz chce wyswietlic , niektore z pobranych danych , wiec %s link_zdjecia sie wyswietla tzn zdjecie , ale reszta sie nie wyswietla , a co ciekawe ,co mnie zainteresowalo , e,b tez sie nie pokazuje.Napewno w bazie są dane , etc , ale zauwazcie , ze e,b nie pokazuje nawet , tak ctr+f probowalem , nigdzie nie ma.
Ten post edytował gigzorr 29.08.2010, 09:36:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 14 Dołączył: 3.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdz sobie co wyswietla
Poza tym zerknij w manuala ( http://php.net/manual/en/function.sprintf.php ) i sprawdz format danych. Osobiscie z printf korzystam bardzo rzadko, dodatkowo kiedys gdzies wyczytalem ze print i wszystkie jego pochodne sa duzo wolniejsze od echo ale nie mam teraz zrodla do tego i nie dam sobie reki obciac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dajmy na to , ze zrobilem tak jak napisales:
to wyswietla tylko zdjecie , reszte nie. ps. jak dam nawet tak , echo 'dupa';
to tego echa nie ma yhm. zmienilem kolejnosc i dziala , ale mam taki problem , ze jak jest tak : to style na reszcie strone sie zmieniaja , i sie przestawia , a jak nie ma echa z hrefem i zamknieciem , w ogole linku , to sie nie zmieniaja hm? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 3 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecyduj się czy chcesz mieć array czy assoc. Do twojego przykładu będzie pasować Ten post edytował GyniO 29.08.2010, 11:37:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 2 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:53 |