![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przyciski - działają tylko po kliknięciu na tekst - denerwujące
rejestracja - e-mail nie jest wymagany, a przy pozostawieniu pustego pola wyrzuca komunikat o tym, że e-mail zajęcy rejestracja - brak zabezpieczenia przed botami rejetsracja - brak filtrowania niedozwolonych znaków pomimo ochrony przed sql injection (wyrzucaj błąd przy loginie z niedozwolonymi znakami) logowanie - po co ten przycisk, skoro i tak nie działa? - usuń go wylogowywanie - po wylogowaniu pozostaje pasek z opcją wyloguj, znika dopiero po refreshu - popraw to albo dodaj przeładowanie strony po wylogowywaniu shoutbox - nie przewija się na koniec... denerwujące zabezpieczenie kontaktu, daj np. 2-3 mejli na te 2 h tyle tak na szybko w 5 minut -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 2 Dołączył: 30.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
email w rejestracji - poprawione
zabezpieczenie przed botami, captcha? to taki moj zwykly ''blog'' wiec nie widzialem potrzeby niedozwolone znaki w nicku, masz na mysli ograniczenia typu a-zA-Z0-9 ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi brakuje hoverka w menu po lewo
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
email w rejestracji - poprawione zabezpieczenie przed botami, captcha? to taki moj zwykly ''blog'' wiec nie widzialem potrzeby niedozwolone znaki w nicku, masz na mysli ograniczenia typu a-zA-Z0-9 ? jak znajdzie CI się złośliwy kolega to Ci naspamuje na stronie, zresztą ja zawsze daję jakieś zabezpieczenie i mam to niejako w nawyku, stąd o tym mówię mam na myśli dokładnie ograniczenie: a-zA-Z0-9._- -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:16 |