![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę oceńcie ten layout:
http://microcms.jwest.pl/microCMS.png Rzadko siadam do grafiki bo nie mam talenty plastycznego, ale miałem ochotę zrobić coś dzisiaj ćwiczeniowo ![]() -------------------- portfolio: JWest.pl
microCMS: MicroCMS.jwest.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skromnie i dość ładnie. Wszystkie czcionki zmieniłbym na -1 i kolorek #333333; hm.. jeśli chodzi o prawą stronę to brakuje mi czegoś tam. Nie wiem, może jakieś skromne menu? Ogólnie wrażenie raczej pozytywne. Strona jak strona, nic pięknego, ale przejrzysta i w miarę estetyczna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3/10
za mało kolorów - strona o usługach pogrzebowych? jeśli strona ma spełniać funkcję portfolio to top (nazwa + slider) ok, w innym przypadku jest za duży i ostatni minus, mianowicie "facebook" - mam do tego uraz ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie skromnie i ok , ale czcionka przy duża , albo ja tak mam ostatnio , ze wszedzie widze , za duza
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Górne menu mi się w ogóle nie podoba te logo pod menu fajnie ci wyszło to pod logo zmienił bym to w rotator fotek twojego systemu CMS. Zjedźmy ciut niżej newsy wszystko było by pięknie gdybyś dodał ciekawy nagłówek bo ciężko będzie odróżnić który news jest który czy to dalej news czy to jeszcze ten sam
![]() Prawe menu dodał bym fajne panele ponieważ brakuje tam fajnych kolorów oraz te ikonki czarno białe też fuu i dał bym tam kolorowe. Dół mi się podoba wiec nic nie będę pisał. Nie bierz tego komentarz do siebie bo to jest moja wizja ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:28 |