|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Mam na stronie iframe, w którym jest kod js. Chciałbym, żeby ten kod zmieniał mi zawartość diva na stronie (poza iframe). Pytanie: jak to zrobić? Mój kod zmienia zawartość, ale diva w iframe, a nie o to chodzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kod document.getElementById('nazwa').innerHTML="Nowa nazwa"; Na js się nie znam, nawet nie wiem czego szukać u wujka google. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
A gdy Ty idziesz w gości to masz pozwolenie na przestawianie gospodarzowi mebli w mieszkaniu "bo tak lepiej wygląda"? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@thek autor nie napisał, że chce manipulować zawartością między domenami.
musisz odwołać się do obiektu DOM w obiekcie parent, więc ma to wyglądać tak:
Ten post edytował Quantum 27.08.2010, 11:01:47 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 13 Dołączył: 7.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
thek, jak gospodarz poprosi o pomoc w przemeblowaniu to czemu nie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Quantum, śmiga pięknie, wielkie dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kombinowałem podobnie, ale podawałem jeszcze id ramki, jak widać niepotrzebnie. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 14:08 |