![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 1 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dlaczego po restarcie kompa nie chce mi sie uruchomic MySQL (mam 4.0.18) i os Win 2000. Wlaczam go (MySQL`a), rzezbi z 10 minut a potem i tak swieci sie na czerwono. Dopiero jak go odinstaluje i zainstaluje z powrotem, to zaczyna dzialac, pomocy !!! Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja rada dosc prosta: odinstaluj mysql to co masz wyczysc rejestr pousuwaj wszystko co ma z mysql jakis zwiazek i co sie zainstalowalo razem z nim(regcleaner, norton system works et.c etc. + foldery skroty wszystko co da rade wywalic) uruchom ponownie i zainstaluj jeszcze raz i zobacz czy zadziala jak nie to sprobuj przeinstalowac system:)
-------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 39 Dołączył: 12.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem ze odpalasz winmysqladmin'a... sprobuj odpalic mysqld.exe zamiast niego
-------------------- rm -rf /*
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:08 |