![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje pomocy odnośnie skryptu js, który ładuje stronę bez przeładowywania jej w przeglądarce
Tak wygląda index.php w miejsce diva "content" ładowana jest zawartość "loader.php" w zależności o wybranej opcji w MENU GŁÓWNYM, które jest w pliku index.php ( to śmiga bez zarzutu). Problem jest z SUBMENU wyłącznie pod IE, które znajduje się w "loader.php", a nie w "index.php", jak to można poprawić pod IE, proszę o pomoc, bo jestem w tym temacie zielony (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Poniżej loader.php z SUBMENU, które pod IE nie działa ( wyświetla się, ale nie zmienia zawartości) , dopiero odświeżenie w przeglądarce powoduje przeładowanie treści.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 16 Dołączył: 2.12.2009 Skąd: Płock/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może stara wersja jQuery? Pobierz najnowszą. Ja ostatnio też miałem jakiś problem z ajaxem przez jquery - coś pod ie nie zawsze działało i nie wiedziałem dlaczego. Podmiana z wersji 1.3.coś na najnowszą 1.4.coś pomogło.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomogło, podmieniłem na 1.4.2, nadal to samo, pod IE submenu nie działa... (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) A wie ktoś może jak wywołać skrypt js z index.php na stronie loader.php?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Bo chyba w tym tkwi problem...
Ten post edytował mac_synak 27.08.2010, 09:50:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:48 |