![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Po przeszukiwaniu googli wiele razy wzdłuż i wszerz i nie znalezieniu odpowiedzi na mój problem postanowiłem tu napisać. Proszę z góry o wyrozumiałość jestem początkującym w tych kwestiach. Używam mysql 5.1 , php 5.2.14 oraz serwera apache 2.2.16 środowisko win xp Mam problem z funkcją mysqli_connect. Problem polega na tym iż funkcja przy zapytaniu odnośnie logowania zwraca wartość lecz jeżeli próbuję wyłuskać inną daną z pola nie zwraca tej wartości i jednocześnie nie wykazuje błędu że wartość nie została pobrana , czy problem z połączeniem z bazą danych. oto kod session.php
jeżeli wpiszę w konsoli mysql
zwraca prawidłową wartość. Nie wiem już co zrobić z tym problemem więc zwracam się o pomoc. Z góry dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapytanie zwraca ci obiekt, a nie stringa.
Zamiast echo $klasa daj: A tu opis klasy, której obiektem jest rezultat wykonanego zapytania: http://www.php.net/manual/en/class.mysqli-result.php -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielki dzięki .
początki bywają trudne i na najprostszych rzeczach się wykłada, potem jest tylko gorzej;) jeszcze raz dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:10 |