![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Wiem że jest nie jeden taki temat ale jak ustawić rozdzielczość tak aby każdy widział stronę jak jest u mnie? Bo wiadomo że piszę stronę pod swój komputer i np u kolegi gorzej widać wszystko
![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Wrzuć całość w kontener z DIV'a i nadaj mu konkretną szerokość w pikselach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nic nie da bo dałem szerokość do body ale i tak jest lipa bo kolega na dole musi jeździć myszką w bok
![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie podziała ustawienie szerokości i wysokości w procentach?
-------------------- Pomogłem - kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 12 Dołączył: 16.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ustawiaj szerokości do body, ponieważ.... dlatego że ponieważ
![]() I ustawiasz w css width na jakąś szerokość, albo ustawiasz zakres za pomocą min-width i max-width -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 16:11 |