![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam coś takiego :
Pytanie brzmi co zrobić by po usunięciu zdjęcia nie zostawała mi pusta ramka? Z góry dziękuje za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Usunięciu zdjęcia w sensie pliku z serwera:
Po prostu nie wyświetlaj tego img o.0 Usunięcie zdjęcia w sensie taga: Usuń też link -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
piszę prostego cmsa i o to chodzi że jak sam to usunę sobie zdjęcie z serwera a później usunę kod html :
i wiadomo tej ramki nie będzie hehe. ale jak użytkownik mi usunie zdjęcie i to w kodzie nie będzie nic usuwał, może w echo żeby ten kod html umieścić i pokazywać go kiedy jest zdjęcie a jak nie ma to nie pokazywać czy inaczej się da? Ten post edytował modzel2106 25.08.2010, 11:19:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Jak użytkownik usunie to jego problem.
Jeżeli jest to jakiś plik w treści (jako np content artykułu to możesz to sprawdzać przez file_exists) Jeżeli jest to element szablonu to przykro mi. Użytkownik jest głupi. Tak samo jakbyś chciał kontrolować czy jest css szablonu. Po co? Nie usuwa się tego i tyle. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki wielkie o to chodziło : file_exists
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 04:43 |