![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam adres strony postaci www.moja-strona-www.pl/index.php/katalog/klasa1/metoda w jaki sposób mogę skrócić go do www.moja-strona-www.pl/metoda ? Za pomocą htaccess udało mi się wyeliminować "index.php" i mój link wygląda następująco www.moja-strona-www.pl/katalog/klasa1/metoda . -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@phpion dziękuję za linka, poradziłem sobie prawie ze wszystkim tylko nie wiem w jaki sposób przekierować www.moja-strona-www.pl/katalog/klasa1/index na www.moja-strona-www.pl
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
config->routes.php
|
|
|
![]()
|
|
@newicz tam własnie ustawiłem linki to wszystkich podstron lecz nie potrafię zrobić tego zrobić dla strony głównej
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 16:40 |