![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie, przedstawiam kod , poniewaz gdybym walnal tutaj swoja rozpiske nikt by tego nie zrozumial (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Plik main.php:
Plik mainContent.php:
Plik inc_functions_mess.php:
Problem jest w tym że $zmienna z powyższego pliku nie wyświetla się w main.php, jesli jednak dalbym
tekst wyświetli się w main.php Wie ktoś co robię źle? Nie wiem co może byc nie tak bo błedu zadnego mi nie wyswietla : / |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.. a nie mozesz tego zrobic tak zamiast uzywac global $zmienna (widze ja tylko w jedym miejscu)..
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy tworzeniu funkcji opierajacych sie na zmiennej lub czyms podobnym uzywaj takiego czegos jak return - bo tak to funkcja stworzona przez Ciebie wykona skrypt ale go nie wyswietli.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm, chyba zrobie jak mowi krispak wykonam to w 2 plikach zamiast 3, chcialem w 3 tylko dlatego zeby nie bylo takiego syfu w jednym pliku, no a troche sie tego uzbiera ; p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:06 |