![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie:
czy jezeli strona nie dziala np z powodu serwera to czy mozna zrobic w tym czasie przekierowanie na inna strone www np moja stron.pl nie dziala i zeby w tym czasie przekierowalo ją np na tymtyrymtym.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpowiadając na Twoje pytanie: można
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje jeszcze pytanie jak?
jakim skryptem i gdzie pomoze mi ktos? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. ip failover
|
|
|
![]()
|
|
mógłbym prosić jaśniej?
ale w google nie moge znalezc dokladnej odp a jezeli ktos sie na tym zna to bardzo bylbym wdzieczny
Powód edycji: [thek]: A używanie google to "zły dotyk"? ;)
|
|
|
![]()
|
|
jeżeli takim problemem jest znalezienie czegoś na wskazane hasło to wątpię byś sobie poradził ale co mi tam
przykładowo wchodzimy na ip failover setup i już w pierwszym linku mamy link do poradnika zatytułowanego IP Failover - Setup and Installing Heartbeat na rackspacecloud, który to krok po kroku omawia jak sobie takie coś skonfigurować (uwaga, artykuł po angielsku zalecana znajomość tegoż w celu przeczytania). Jeżeli po przeczytaniu nie zrozumiesz tego co tam jest napisane lub sobie z tym nie będziesz w stanie poradzić to zapraszam na PW chętnie wystawię fakturę za tego typu usługę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:49 |