![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
8/10
graficznie mi się podoba. Ładny przejrzysty interfejs (rejestrować mi się nie chciało). Nie udało mi się nic wyszukać przez wbudowaną wyszukiwarkę. Nie działa obsługa języków, zabezpieczeń też nie sprawdzałem, ale pierwsze wrażenie pozytywne. Podobają mi się zdjęcia. Powodzenia! -------------------- portfolio: JWest.pl
microCMS: MicroCMS.jwest.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję za opinię. Jeśli ktoś z Was miałby ochotę to prosiłbym o przetestowanie pod względem bezpieczeństwa strony...
-------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no pomysl , oryginalny , ze na to nie wpadlem wczesniej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Debian - Google Chrome
http://img810.imageshack.us/img810/7424/zrzutekranu1rp.png Wysypuje się lista o id header-links i w boxie po lewej stronie, nie mieści się "Number of photos". W div'ie logo nie mieści mi się tekst "Propably the best..." |
|
|
![]()
|
|
dzięki za info...
![]() -------------------- www.picture-globe.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:51 |